Liste del villagies locata in Palencia

De Wikipedia
Saltar a: navigation, serchar

Palencia es un village situat en Hispania.

Nombre Pob. (2006)
Abarca de Campos 44
Abia de las Torres 173
Aguilar de Campoo 7.303
Alar del Rey 1.107
Alba de Cerrato 102
Amayuelas de Arriba 40
Ampudia 651
Amusco 491
Antigüedad 384
Arconada 43
Astudillo 1.163
Autilla del Pino 229
Autillo de Campos 180
Ayuela 65
Baltanás 1.403
Baquerín de Campos 25
Bárcena de Campos 63
Barruelo de Santullán 1.510
Báscones de Ojeda 193
Becerril de Campos 987
Belmonte de Campos 37
Berzosilla 57
Boada de Campos 21
Boadilla de Rioseco 146
Boadilla del Camino 148
Brañosera 267
Buenavista de Valdavia 413
Bustillo de la Vega 343
Bustillo del Páramo de Carrión 78
Calahorra de Boedo 123
Calzada de los Molinos 374
Capillas 105
Cardeñosa de Volpejera 43
Carrión de los Condes 2.305
Castil de Vela 89
Castrejón de la Peña 526
Castrillo de Don Juan 293
Castrillo de Onielo 137
Castrillo de Villavega 234
Castromocho 238
Cervatos de la Cueza 325
Cervera de Pisuerga 2.623
Cevico de la Torre 555
Cevico Navero 241
Cisneros 516
Cobos de Cerrato 206
Collazos de Boedo 146
Congosto de Valdavia 230
Cordovilla la Real 109
Cubillas de Cerrato 78
Dehesa de Montejo 173
Dehesa de Romanos 37
Dueñas 3.052
Espinosa de Cerrato 212
Espinosa de Villagonzalo 224
Frechilla 238
Fresno del Río 185
Frómista 876
Fuentes de Nava 778
Fuentes de Valdepero 237
Grijota 1.208
Guardo 7.835
Guaza de Campos 59
Hérmedes de Cerrato 116
Herrera de Pisuerga 2.406
Herrera de Valdecañas 175
Hontoria de Cerrato 103
Hornillos de Cerrato 117
Husillos 229
Itero de la Vega 205
Lagartos 147
Lantadilla 419
Ledigos 89
Loma de Ucieza 281
Lomas 52
Magaz de Pisuerga 801
Manquillos 70
Mantinos 164
Marcilla de Campos 52
Mazariegos 257
Mazuecos de Valdeginate 116
Melgar de Yuso 326
Meneses de Campos 149
Micieces de Ojeda 104
Monzón de Campos 667
Moratinos 79
Mudá 98
Nogal de las Huertas 56
Olea de Boedo 42
Olmos de Ojeda 280
Osornillo 72
Osorno la Mayor 1.539
Palencia 82.263
Palenzuela 269
Páramo de Boedo 105
Paredes de Nava 2.178
Payo de Ojeda 81
Pedraza de Campos 106
Pedrosa de la Vega 352
Perales 146
Pernía, La 418
Pino del Río 253
Piña de Campos 257
Población de Arroyo 81
Población de Campos 159
Población de Cerrato 127
Polentinos 69
Pomar de Valdivia 516
Poza de la Vega 252
Pozo de Urama 37
Prádanos de Ojeda 217
Puebla de Valdavia, La 134
Quintana del Puente 231
Quintanilla de Onsoña 213
Reinoso de Cerrato 71
Renedo de la Vega 244
Requena de Campos 37
Respenda de la Peña 225
Revenga de Campos 158
Revilla de Collazos 82
Ribas de Campos 181
Riberos de la Cueza 80
Saldaña 3.038
Salinas de Pisuerga 325
San Cebrián de Campos 453
San Cebrián de Mudá 165
San Cristóbal de Boedo 31
San Mamés de Campos 84
San Román de la Cuba 113
Santa Cecilia del Alcor 152
Santa Cruz de Boedo 57
Santervás de la Vega 535
Santibáñez de Ecla 89
Santibáñez de la Peña 1.335
Santoyo 249
Serna, La 113
Soto de Cerrato 196
Sotobañado y Priorato 177
Tabanera de Cerrato 131
Tabanera de Valdavia 47
Támara de Campos 84
Tariego de Cerrato 526
Torquemada 1.083
Torremormojón 71
Triollo 71
Valbuena de Pisuerga 63
Valdeolmillos 74
Valderrábano 61
Valde-Ucieza 113
Valle de Cerrato 108
Valle del Retortillo 172
Velilla del Río Carrión 1.573
Venta de Baños 5.880
Vertavillo 205
Vid de Ojeda, La 126
Villabasta de Valdavia 38
Villacidaler 69
Villaconancio 79
Villada 1.134
Villaeles de Valdavia 75
Villahán 113
Villaherreros 237
Villalaco 69
Villalba de Guardo 216
Villalcázar de Sirga 207
Villalcón 82
Villalobón 776
Villaluenga de la Vega 630
Villamartín de Campos 139
Villamediana 215
Villameriel 133
Villamoronta 312
Villamuera de la Cueza 62
Villamuriel de Cerrato 5.598
Villanueva del Rebollar 104
Villanuño de Valdavia 113
Villaprovedo 79
Villarmentero de Campos 15
Villarrabé 238
Villarramiel 998
Villasarracino 205
Villasila de Valdavia 84
Villaturde 213
Villaumbrales 805
Villaviudas 401
Villerías de Campos 114
Villodre 33
Villodrigo 120
Villoldo 425
Villota del Páramo 387
Villovieco 106