Saltar por contenete

Liste de municipies del Comunité de Madrid

De Wikipedia

Liste del 179 municipies del Comunité de Madrid, in Hispania:

Nombre Población
(Avise:Población/ES/)
Superficie (km²)[1] Mapa Escudo Capitalidad[1] Altitud
(msnm)[lower-alpha 1][2]
La Acebeda Avise:Población/ES/28,001 22,06 105px 45px La Acebeda 1271
Ajalvir Avise:Población/ES/28,002 19,62 105px 45px Ajalvir 680
Alameda del Valle 200 25,01 105px 45px Alameda del Valle 1104
El Álamo Avise:Población/ES/28,004 22,25 105px 45px El Álamo 608
Alcalá de Henares Avise:Población/ES/28,005 87,72 105px 65px Alcalá de Henares 587
Alcobendas Avise:Población/ES/28,006 44,98 105px 55px Alcobendas 669
Alcorcón Avise:Población/ES/28,007 33,73 105px 45px Alcorcón 711
Aldea del Fresno Avise:Población/ES/28,008 51,78 105px 65px Aldea del Fresno 467
Algete Avise:Población/ES/28,009 37,88 105px 45px Algete 704
Alpedrete Avise:Población/ES/28,010 12,64 105px 45px Alpedrete 916
Ambite Avise:Población/ES/28,011 26,00 105px 45px Ambite 679
Anchuelo Avise:Población/ES/28,012 21,55 105px 45px Anchuelo 756
Aranjuez Avise:Población/ES/28,013 201,11 105px 45px Aranjuez 495
Arganda del Rey Avise:Población/ES/28,014 79,65 105px 45px Arganda del Rey 613
Arroyomolinos Avise:Población/ES/28,015 20,66 105px 45px Arroyomolinos 601
El Atazar Avise:Población/ES/28,016 29,55 105px 45px El Atazar 992
Batres Avise:Población/ES/28,017 21,58 105px 45px Batres 606
Becerril de la Sierra Avise:Población/ES/28,018 30,35 105px 45px Becerril de la Sierra 1078
Belmonte de Tajo Avise:Población/ES/28,019 23,71 105px 45px Belmonte de Tajo 733
El Berrueco Avise:Población/ES/28,021 28,80 105px 45px El Berrueco 932
Berzosa del Lozoya Avise:Población/ES/28,020 14,32 105px 45px Berzosa del Lozoya 1092
Boadilla del Monte Avise:Población/ES/28,022 47,20 105px 45px Boadilla del Monte 682
El Boalo Avise:Población/ES/28,023 39,59 105px 45px El Boalo 942
Braojos de la Sierra Avise:Población/ES/28,024 24,93 105px 45px Braojos 1194
Brea de Tajo Avise:Población/ES/28,025 44,33 105px 45px Brea de Tajo 713
Brunete Avise:Población/ES/28,026 48,94 105px 45px Brunete 653
Buitrago del Lozoya Avise:Población/ES/28,027 26,50 105px 45px Buitrago del Lozoya 975
Bustarviejo Avise:Población/ES/28,028 57,32 105px 45px Bustarviejo 1218
Cabanillas de la Sierra Avise:Población/ES/28,029 14,07 105px 45px Cabanillas de la Sierra 919
La Cabrera Avise:Población/ES/28,030 22,40 105px 65px La Cabrera 1039
Cadalso de los Vidrios Avise:Población/ES/28,031 47,64 105px 45px Cadalso de los Vidrios 804
Camarma de Esteruelas Avise:Población/ES/28,032 35,43 105px 45px Camarma de Esteruelas 689
Campo Real Avise:Población/ES/28,033 61,75 105px 45px Campo Real 777
Canencia Avise:Población/ES/28,034 52,70 105px 45px Canencia 1139
Carabaña Avise:Población/ES/28,035 47,58 105px 45px Carabaña 630
Casarrubuelos Avise:Población/ES/28,036 5,32 105px 45px Casarrubuelos 622
Cenicientos Avise:Población/ES/28,037 67,49 105px 97x97px Cenicientos 774
Cercedilla Avise:Población/ES/28,038 35,78 105px 65px Cercedilla 1214
Cervera de Buitrago Avise:Población/ES/28,039 12,02 105px 45px Cervera de Buitrago 916
Chapinería Avise:Población/ES/28,051 25,40 105px 45px Chapinería 681
Chinchón Avise:Población/ES/28,052 115,91 105px 55px Chinchón 758
Ciempozuelos Avise:Población/ES/28,040 49,64 105px 45px Ciempozuelos 567
Cobeña Avise:Población/ES/28,041 20,84 105px 45px Cobeña 676
Collado Mediano Avise:Población/ES/28,046 22,57 105px 55px Collado Mediano 1032
Collado Villalba Avise:Población/ES/28,047 26,52 105px 70px Collado Villalba 918
Colmenar de Oreja Avise:Población/ES/28,043 114,32 105px 55px Colmenar de Oreja 755
Colmenar del Arroyo Avise:Población/ES/28,042 50,57 105px 45px Colmenar del Arroyo 687
Colmenar Viejo Avise:Población/ES/28,045 182,56 105px 50px Colmenar Viejo 879
Colmenarejo Avise:Población/ES/28,044 31,70 105px 50px Colmenarejo 873
Corpa Avise:Población/ES/28,048 25,91 105px 45px Corpa 815
Coslada Avise:Población/ES/28,049 12,01 105px 50px Coslada 620
Cubas de la Sagra Avise:Población/ES/28,050 12,82 105px 45px Cubas de la Sagra 647
Daganzo de Arriba Avise:Población/ES/28,053 43,77 105px 45px Daganzo de Arriba 666
El Escorial Avise:Población/ES/28,054 68,75 105px 125px El Escorial 905
Estremera Avise:Población/ES/28,055 79,10 105px 45px Estremera 642
Fresnedillas de la Oliva Avise:Población/ES/28,056 28,20 105px 45px Fresnedillas de la Oliva 899
Fresno de Torote Avise:Población/ES/28,057 31,59 105px 45px Fresno de Torote 653
Fuenlabrada Avise:Población/ES/28,058 39,41 105px 45px Fuenlabrada 662
Fuente el Saz de Jarama Avise:Población/ES/28,059 33,23 105px 45px Fuente el Saz de Jarama 639
Fuentidueña de Tajo Avise:Población/ES/28,060 60,59 105px 45px Fuentidueña de Tajo 563
Galapagar Avise:Población/ES/28,061 64,99 105px 45px Galapagar 880
Garganta de los Montes Avise:Población/ES/28,062 39,66 105px 45px Garganta de los Montes 1134
Gargantilla del Lozoya y Pinilla de Buitrago Avise:Población/ES/28,063 24,12 105px 45px Gargantilla del Lozoya 1133
Gascones Avise:Población/ES/28,064 20,04 105px 45px Gascones 1047
Getafe Avise:Población/ES/28,065 78,38 105px 45px Getafe 622
Griñón Avise:Población/ES/28,066 17,42 105px 45px Griñón 671
Guadalix de la Sierra Avise:Población/ES/28,067 61,05 105px 45px Guadalix de la Sierra 839
Guadarrama Avise:Población/ES/28,068 56,98 105px 45px Guadarrama 980
La Hiruela Avise:Población/ES/28,069 17,18 105px 45px La Hiruela 1229
Horcajo de la Sierra-Aoslos Avise:Población/ES/28,070 20,57 105px 45px Horcajo de la Sierra 1066
Horcajuelo de la Sierra Avise:Población/ES/28,071 24,39 105px 45px Horcajuelo de la Sierra 1144
Hoyo de Manzanares Avise:Población/ES/28,072 45,31 105px 45px Hoyo de Manzanares 1002
Humanes de Madrid Avise:Población/ES/28,073 19,46 105px 45px Humanes de Madrid 677
Leganés Avise:Población/ES/28,074 43,09 105px 45px Leganés 667
Loeches Avise:Población/ES/28,075 44,06 105px 45px Loeches 647
Lozoya Avise:Población/ES/28,076 57,94 105px 45px Lozoya 1116
Lozoyuela-Navas-Sieteiglesias Avise:Población/ES/28,901 51,28 105px 45px Loyozuela 1026
Madarcos Avise:Población/ES/28,078 8,46 105px 45px Madarcos 1059
Madrid Avise:Población/ES/28,079 605,77 105px 45px Madrid 657
Majadahonda Avise:Población/ES/28,080 38,47 105px 45px Majadahonda 740
Manzanares el Real Avise:Población/ES/28,082 126,70 105px 55px Manzanares el Real 907
Meco Avise:Población/ES/28,083 35,11 105px 45px Meco 669
Mejorada del Campo Avise:Población/ES/28,084 17,21 105px 45px Mejorada del Campo 576
Miraflores de la Sierra Avise:Población/ES/28,085 56,66 105px 45px Miraflores de la Sierra 1143
El Molar Avise:Población/ES/28,086 50,29 105px 45px El Molar 813
Los Molinos Avise:Población/ES/28,087 19,56 105px 55px Los Molinos 1046
Montejo de la Sierra Avise:Población/ES/28,088 31,95 105px 45px Montejo de la Sierra 1148
Moraleja de Enmedio Avise:Población/ES/28,089 31,29 105px 45px Moraleja de Enmedio 686
Moralzarzal Avise:Población/ES/28,090 42,56 105px 45px Moralzarzal 980
Morata de Tajuña Avise:Población/ES/28,091 45,20 105px 55px Morata de Tajuña 557
Móstoles Avise:Población/ES/28,092 45,36 105px 45px Móstoles 660
Navacerrada Avise:Población/ES/28,093 27,29 105px 65px Navacerrada 1207
Navalafuente Avise:Población/ES/28,094 11,75 105px 45px Navalafuente 909
Navalagamella Avise:Población/ES/28,095 76,05 105px 45px Navalagamella 753
Navalcarnero Avise:Población/ES/28,096 100,22 105px 45px Navalcarnero 668
Navarredonda y San Mamés Avise:Población/ES/28,097 27,44 105px 45px Navarredonda 1223
Navas del Rey Avise:Población/ES/28,099 50,78 105px 50px Navas del Rey 711
Nuevo Baztán Avise:Población/ES/28,100 20,20 105px 45px Nuevo Baztán 833
Olmeda de las Fuentes Avise:Población/ES/28,101 16,57 105px 45px Olmeda de las Fuentes 794
Orusco de Tajuña Avise:Población/ES/28,102 21,51 105px 45px Orusco de Tajuña 646
Paracuellos de Jarama Avise:Población/ES/28,104 43,92 105px 45px Paracuellos de Jarama 688
Parla Avise:Población/ES/28,106 24,51 105px 45px Parla 646
Patones Avise:Población/ES/28,107 34,47 105px 45px Patones 826
Pedrezuela Avise:Población/ES/28,108 28,35 105px 45px Pedrezuela 861
Pelayos de la Presa Avise:Población/ES/28,109 7,58 105px 45px Pelayos de la Presa 570
Perales de Tajuña Avise:Población/ES/28,110 48,92 105px 45px Perales de Tajuña 585
Pezuela de las Torres Avise:Población/ES/28,111 41,44 105px 55px Pezuela de las Torres 854
Pinilla del Valle Avise:Población/ES/28,112 25,84 105px 45px Pinilla del Valle 1093
Pinto Avise:Población/ES/28,113 62,04 105px 45px Pinto 605
Piñuécar-Gandullas Avise:Población/ES/28,114 18,19 105px 45px Piñuécar 1064
Pozuelo de Alarcón Avise:Población/ES/28,115 43,20 105px 45px Pozuelo de Alarcón 689
Pozuelo del Rey Avise:Población/ES/28,116 31,00 105px 45px Pozuelo del Rey 808
Prádena del Rincón Avise:Población/ES/28,117 22,48 105px 45px Prádena del Rincón 1105
Puebla de la Sierra Avise:Población/ES/28,118 55,70 105px 45px Puebla de la Sierra 1154
Puentes Viejas Avise:Población/ES/28,902 58,33 105px 45px Manjirón 1009
Quijorna Avise:Población/ES/28,119 25,71 105px 45px Quijorna 575
Rascafría Avise:Población/ES/28,120 150,28 105px 45px Rascafría 1162
Redueña Avise:Población/ES/28,121 13,87 105px 45px Redueña 815
Ribatejada Avise:Población/ES/28,122 31,82 105px 45px Ribatejada 768
Rivas-Vaciamadrid Avise:Población/ES/28,123 67,38 105px 45px Vaciamadrid 563
Robledillo de la Jara Avise:Población/ES/28,124 20,35 105px 45px Robledillo de la Jara 1035
Robledo de Chavela Avise:Población/ES/28,125 93,01 105px 45px Robledo de Chavela 901
Robregordo Avise:Población/ES/28,126 18,03 105px 45px Robregordo 1300
Las Rozas de Madrid Avise:Población/ES/28,127 58,31 105px 45px Las Rozas de Madrid 712
Rozas de Puerto Real Avise:Población/ES/28,128 30,15 105px 45px Rozas de Puerto Real 882
San Agustín del Guadalix Avise:Población/ES/28,129 38,38 105px 45px San Agustín de Guadalix 667
San Fernando de Henares Avise:Población/ES/28,130 39,86 105px 45px San Fernando de Henares 585
San Lorenzo de El Escorial Avise:Población/ES/28,131 56,40 105px 45px San Lorenzo de El Escorial 1040
San Martín de la Vega Avise:Población/ES/28,132 105,93 105px 45px San Martín de la Vega 517
San Martín de Valdeiglesias Avise:Población/ES/28,133 115,48 105px 45px San Martín de Valdeiglesias 676
San Sebastián de los Reyes Avise:Población/ES/28,134 58,66 105px 45px San Sebastián de los Reyes 672
Santa María de la Alameda Avise:Población/ES/28,135 74,41 105px 45px Santa María de la Alameda 1409
Santorcaz Avise:Población/ES/28,136 27,98 105px 45px Santorcaz 876
Los Santos de la Humosa Avise:Población/ES/28,137 34,89 105px 45px Los Santos de la Humosa 870
La Serna del Monte Avise:Población/ES/28,138 5,44 105px 45px La Serna del Monte 1088
Serranillos del Valle Avise:Población/ES/28,140 13,28 105px 45px Serranillos del Valle 652
Sevilla la Nueva Avise:Población/ES/28,141 25,13 105px Sevilla la Nueva 673
Somosierra Avise:Población/ES/28,143 20,42 105px 45px Somosierra 1433
Soto del Real Avise:Población/ES/28,144 43,21 105px 45px Soto del Real 919
Talamanca de Jarama Avise:Población/ES/28,145 39,36 105px 55px Talamanca de Jarama 653
Tielmes Avise:Población/ES/28,146 26,88 105px 45px Tielmes 590
Titulcia Avise:Población/ES/28,147 9,95 105px 55px Titulcia 513
Torrejón de Ardoz Avise:Población/ES/28,148 84,1 105px 55px Torrejón de Ardoz 586
Torrejón de la Calzada Avise:Población/ES/28,149 8,98 105px 45px Torrejón de la Calzada 629
Torrejón de Velasco Avise:Población/ES/28,150 52,32 105px 45px Torrejón de Velasco 610
Torrelaguna Avise:Población/ES/28,151 43,40 105px 45px Torrelaguna 740
Torrelodones Avise:Población/ES/28,152 21,95 105px 45px Torrelodones 846
Torremocha de Jarama Avise:Población/ES/28,153 18,49 105px 45px Torremocha de Jarama 707
Torres de la Alameda Avise:Población/ES/28,154 43,79 105px 45px Torres de la Alameda 658
Tres Cantos Avise:Población/ES/28,903 37,93 105px 45px Tres Cantos 710
Valdaracete Avise:Población/ES/28,155 64,31 105px 45px Valdaracete 733
Valdeavero Avise:Población/ES/28,156 18,79 105px 50px Valdeavero 717
Valdelaguna Avise:Población/ES/28,157 42,13 105px 45px Valdelaguna 700
Valdemanco Avise:Población/ES/28,158 17,58 105px 45px Valdemanco 1125
Valdemaqueda Avise:Población/ES/28,159 52,20 105px 45px Valdemaqueda 861
Valdemorillo Avise:Población/ES/28,160 93,68 105px 45px Valdemorillo 818
Valdemoro Avise:Población/ES/28,161 64,17 105px 45px Valdemoro 613
Valdeolmos-Alalpardo Avise:Población/ES/28,162 26,81 105px 45px Alalpardo 680
Valdepiélagos Avise:Población/ES/28,163 17,59 105px 45px Valdepiélagos 750
Valdetorres de Jarama Avise:Población/ES/28,164 33,52 105px 45px Valdetorres de Jarama 655
Valdilecha Avise:Población/ES/28,165 42,48 105px 45px Valdilecha 716
Valverde de Alcalá Avise:Población/ES/28,166 13,53 105px 45px Valverde de Alcalá 723
Velilla de San Antonio Avise:Población/ES/28,167 14,35 105px 45px Velilla de San Antonio 553
El Vellón Avise:Población/ES/28,168 34,14 105px 45px El Vellón 888
Venturada Avise:Población/ES/28,169 9,79 105px 45px Venturada 861
Villa del Prado Avise:Población/ES/28,171 78,42 105px 45px Villa del Prado 509
Villaconejos Avise:Población/ES/28,170 32,97 105px 45px Villaconejos 629
Villalbilla Avise:Población/ES/28,172 34,63 105px 45px Villalbilla 748
Villamanrique de Tajo Avise:Población/ES/28,173 29,32 105px 45px Villamanrique de Tajo 540
Villamanta Avise:Población/ES/28,174 63,15 105px 45px Villamanta 558
Villamantilla Avise:Población/ES/28,175 23,99 105px 45px Villamantilla 550
Villanueva de la Cañada Avise:Población/ES/28,176 34,92 105px 45px Villanueva de la Cañada 655
Villanueva de Perales Avise:Población/ES/28,178 31,18 105px 45px Villanueva de Perales 595
Villanueva del Pardillo Avise:Población/ES/28,177 25,35 105px 45px Villanueva del Pardillo 650
Villar del Olmo Avise:Población/ES/28,179 27,62 105px 45px Villar del Olmo 675
Villarejo de Salvanés Avise:Población/ES/28,180 118,62 105px 45px Villarejo de Salvanés 753
Villaviciosa de Odón Avise:Población/ES/28,181 68,05 105px 45px Villaviciosa de Odón 661
Villavieja del Lozoya Avise:Población/ES/28,182 23,29 105px 45px Villavieja del Lozoya 1060
Zarzalejo Avise:Población/ES/28,183 20,63 105px 45px Zarzalejo 1104

Véase también[modificar | redacter fonte]

Notas[modificar | redacter fonte]

Avise:Listaref

Referencias[modificar | redacter fonte]

Avise:Listaref

Enlaces externos[modificar | redacter fonte]

  1. 1.0 1.1 Avise:Cita web
  2. Avise:Cita web


Errore de citation: <ref> tags exist for a group named "lower-alpha", but no corresponding <references group="lower-alpha"/> tag was found