Liste de organisationes del pedofilic activisme

De Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

To es un liste de organisationes del pedofilic activisme.

Organisationes per landes[modificar | redacter fonte]

Australia[modificar | redacter fonte]

  • Australian Man/Boy Love Association (AMBLA)[1].
  • Australian Paedophile Support Group (APSG). Fundat in 1980 o in 1983 secun altri fontes. Pos esser detaclat caus un policial infiltration, su membres regruppat se in Boy Lovers and Zucchini Eaters (BLAZE), quel esset rapidmen dissolvet del policie[2].

Belgia[modificar | redacter fonte]

  • Dokumentatieidients Pedofilie (DSAP)[3]. Extint?
  • Centre de Recherche et d'Information sur l'Enfance et la Sexualité (CRIES). 1982-1986. Fundat de Philippe Charpentier. It publicat li revúe L'Espoir[4].
  • Fach Und Selbsthilfegruppe. Fundat in le comense del decennie de 1990[3]. Extincte?
  • Stiekum.[3] Extint.
  • Studiegroep Pedofilie.[3] Extint.

Dania[modificar | redacter fonte]

  • Danish Pedophile Association (DPA). 1985-2004. Un del max important e numerosi pedofilic associationes de Europa. Pos su dissolution, un gruppe de ex-membres decidet mantener aperte li website del association, accessibil til presente[3][5]. Extint.

Francia[modificar | redacter fonte]

  • Groupe de Recherche pour une Enfance Différente (GRED). 1979-1987. It publicat li bulletine Le Petit Gredin[3].

Germania[modificar | redacter fonte]

  • Aktion Freis Leben (AFL)[1]. Extint?
  • Arbeitskreis Päderastie-Pädophilie (AKP). Activ al comense del annus 1980[3].
  • Deutsche Studien und Arbeitsgemeinschaft Pädophilie (DSAP). Activ ínter li fine del annus 1970 e comense del annus 1980[1].
  • Fach und Selbsthilfegruppe Paedophilie[1]. Extint?
  • Indiannekomune. Auto-nominat "commune de liberation del infantes", it esset tre activ ínter le fine del annus 1970 e li fin del annus 1980. Secun alcun autores, in presente vell posser remaner alcun activ local gruppes[3].
  • Kinderfrühling. Nascet del dissolution de DSAP[6].
  • Pädoguppe, Rat und Tat-Zentrum[1]. Extint?
  • Krumme 13 (K13). 1993-2003[7][8]. Pos su dissolution, su conduetor Dieter Gieseking decidet mantener aperte li website del association, K13-Online, activ til presente.

Italia[modificar | redacter fonte]

  • Gruppo P. Fundat in 1989 de Francesco Vallini, redactor del gay revúe Babilonia. Malgré li legal statute del association, Vallini passat tri annus in prison, acusat pri criminal association[9]. It publicat li bulletine Corriere del pedofili[10]. Extint.

Nederland[modificar | redacter fonte]

  • Enclave Kring. Fundat in li annus 1950 del psichologo Frits Bernard[11]. Considerat li unesim association del pedofilic activisme, consacrat al scientic studie del pedofilie. Extint.
  • International Pedophile and Child Emancipation (IPCE). Fundat al comense del annus 1990. Su website reuni numerosi academic labores pri li pedofilie[12]. Activ.
  • Martijn. 1982-2012. Li pedofilic association max important in Europa e li max numerosi del munde pos NAMBLA. Benque su activitás sempre se mantenet intra li legalitá in vigore, in 2012 it esset ínlegalisat del nederlandesi tribunales, queles aducet que "[li] activitás e li idés del association es contrari al public órdine e li moral"[13]. It publicat li bulletine OK Magazine[14].

Norvegia[modificar | redacter fonte]

  • Norwegian Pedophile Group (NAFP). It arrivat esser inscrit in li national federation de homosexual associationes. Pos esser expulsat it devenit clandestine[3].

Quebec[modificar | redacter fonte]

  • Coalition Pédophile Quebecois.[1]

Reyate Unit[modificar | redacter fonte]

Svissia[modificar | redacter fonte]

  • Schweizerische Arbeitsgemeinschaft Pädophile (SAP)[3]. Extint.

Unit States[modificar | redacter fonte]

Subgruppes[modificar | redacter fonte]

Belgia[modificar | redacter fonte]

  • Groupe d'Étude sur la Pédophilie. Gruppe de studie del gay association Infor Homosexualitaté. In 1982 it devenit in CRIES[18].

Germania[modificar | redacter fonte]

  • AG-Pädo. Gruppe de subtene fundat in 1991 inern li gay association Arbeitsgruppe des Bundesverbandes Homosexualität (BVH). Pos li dissolution de BVH in 1997 it devenit parte de Arbeitsgemeinschaft Humane Sexualität (AHS)[19][1]. Activ.

Nederland[modificar | redacter fonte]

Fals organisationes[modificar | redacter fonte]

Pluri fals organisationes ha esset creat e presentat quam real pedofilic organisationes de alarmistes del dextre e detractores del pedofilic activisme in alcun medios, con li scope de relationar li movement con fals idés e propositiones. Támen, quelcvez ili ha esset descrit quam "alcun del max notabil e plu bon conoset Boy-Love/Girl-Love o pedofilic associationes e organisationes e websites de organisationes" (naffoundation.org).[20] Vi alcunes:

  • Children's Liberation Railway. It mey har esset un conception de BLAZE.
  • Chocolate Star Fishermen
  • Eulenspiegel Society
  • Kids Liberation Front
  • Kimeta Society
  • Lafayette Society (disputat existentie)
  • Mancunians
  • Oedipus Boys
  • Orchid Club
  • Paedophile Liberation Army. In nul moment del historie ha esset alcun gruppe de pedofilos queles hat format un militari organisation. Li "conception" esset suggestet de un webmaster nominat Ronald McDonald.
  • PapaBears
  • Queerlanders
  • Rene Guyon Society (disputat existentie). It es un cert debatte concernent li veracitá pri li númere de membres del organisation. In realitá, li René Guyon Society esset un initiative unipersonal (Tim O'Hara) inflat til mitic proportiones de alarmistes de dextre.
  • Streetkids Club
  • The Bunnymen
  • The Choirboys
  • The Circle of Friends
  • The Freemen (it sembla esser un referentie al serie de television Frank Herbert's Dune)
  • The Love Brothers
  • The Moonlighters
  • The Outcasts. Li gruppe de Gayle Rubin ha nequó a far con li pedofilie.
  • The Peacock Club
  • The Society of Janus
  • The Tail Enders
  • The Uranians
  • UPIE (United Paedophile Information Exchange)
  • Wizards Lair
  • Wonderland Club

Referenties[modificar | redacter fonte]

  1. 1.0 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 Fonseca, Suheyla. "Um olhar crítico sobre o ativismo pedófilo" (in portugalese). Revista da Faculdade de Direito de Campos, nró 10 (junio 2007).
  2. Organised Criminal Paedophile Activity (in angles). 3.9 a 3.13. Parliamentary Joint Committee on the National Crime, Australian Parlament, 1995.
  3. 3.00 3.01 3.02 3.03 3.04 3.05 3.06 3.07 3.08 3.09 3.10 3.11 3.12 Santiago, Pablo. "Colectivos a favor de la pedofilia". In: Alicia en el lado oscuro (in espaniol). Madrid: Imagine, 2004, pp. 387-391. ISBN 84-95882-46-9.
  4. "Les réseaux pédo-criminels en Belgique avant l’affaire Dutroux" (in frances), Françoise Van De Moortel.
  5. Sex offenders without Borders (in angles), Save the Children, 2009.
  6. Duraz, Serge. "En Allemagne" (in frances). Le Petit Gredin, GRED, nró 3 (estive 1983). (DSAP)
  7. « SEXUALITÄT: Unter der Gürtellinie » (in german), Der Spiegel (2001-12-3).
  8. "Pädophile wollen mit Vereinsgründung noch warten" (in german). Die Welt, 2002-2-3.
  9. Andriette, Bill. "Human Rights Wrongs" (in angles). The Guide, julio 1998.
  10. "Il " gruppo P " reclutava i bambini" (in italiano). Corriere della Sera, 15-7-1993.
  11. Bernard, Frits; Brongersma, Edward; Sengers, Wijnand; Eeten, Peter; Haagsma, Ids. Sex met kinderen (in nederlandese). Li Haya: NVSH, 1972.
  12. 12.0 12.1 Documentos sobre pornografía infantil en internet (in espaniol), Instituto Interamericano del Niño, la Niña y Adolescentes.
  13. Rechter verbiedt pedoclub Martijn (in nederlandes). Volkskrant.nl, 2012-6-27.
  14. Bernard, Frits. The Dutch Paedophile Emancipation Movement (in angles). Paidika: The Journal of Paedophilia, Vol. I, nró 2, (autun 1987), pp. 35-45.
  15. Beckford, Martin. Harriet Harman under attack over bid to water down child pornography law. Telegraph, 2009-03-09. Recuperat li 2012-10-28.
  16. O'Carroll, Tom. "The Beginnings of Radical Paedophilia in Britain". In: Paedophilia: The Radical Case (in angles). London: Peter Owen, 1980. ISBN 0720605466.
  17. Jenkins, Philip. Decade of Nightmares: The End of the Sixties And the Making of Eighties America (in angles). Oxford: Oxford University Press, 2006, p. 124. ISBN 0195178661.
  18. "Six ans d'existence". L'Espoir, CRIES, nró 21, 1986. (in francese)
  19. Bundschuh, Claudia: Pädosexualität (in german). Opladen: Leske + Budrich, 2001. ISBN 3-8100-2930-0
  20. List of hoax pedophilia organisations Newgon Wiki.

Extern ligamentes[modificar | redacter fonte]