Liste de cités in Australia secun population

De Wikipedia
Saltar por navigation Saltar por sercha

Li sequent tabelle monstra li cités in Australia secun lor population.

Nómine Population in 2021 Location
Sydney 4627345 Carte
Melbourne 4246375 Carte
Brisbane 2189878 Carte
Perth 1896548 Carte
Adelaide 1225235 Carte
Gold Coast 591473 Carte
Canberra 367752 Carte
Newcastle 308308 Carte
Wollongong 292190 Carte
Logan City 282673 Carte
Geelong 226034 Carte
Hobart 216656 Carte
Townsville 196219 Carte
Cairns 153075 Carte
Toowoomba 131258 Carte
Darwin 129062 Carte
Rockingham 108022 Carte
Launceston 106153 Carte
Bendigo 100617 Carte
Ballarat 97937 Carte
Mandurah 83294 Carte
Mackay 74219 Carte
Bundaberg 70826 Carte
Bunbury 68248 Carte
Maitland 67132 Carte
Armadale 62296 Carte
Rockhampton 61724 Carte
Adelaide Hills 60394 Carte
South Brisbane 60000 Carte
Hervey Bay 52230 Carte
Reservoir 47637 Carte
Tamworth 47597 Carte
Wagga Wagga 46913 Carte
Albury 45627 Carte
Berwick 44779 Carte
Port Macquarie 41491 Carte
Queanbeyan 40661 Carte
Orange 39329 Carte
Blacktown 39000 Carte
Shepparton 38773 Carte
Caloundra 38706 Carte
Hoppers Crossing 38108 Carte
Werribee 37737 Carte
Melton 35490 Carte
Castle Hill 35389 Carte
Saint Albans 35091 Carte
Nowra 34479 Carte
Frankston 34457 Carte
Frankston East 34457 Carte
Rowville 34145 Carte
Warrnambool 33982 Carte
Baulkham Hills 33945 Carte
Albany 33650 Carte
Mount Waverley 33611 Carte
St Albans 33511 Carte
Auburn 33122 Carte
Bathurst 33110 Carte
Pakenham South 32911 Carte
Point Cook 32413 Carte
Dubbo 32327 Carte
Epping 32200 Carte
Wodonga 31605 Carte
Kalgoorlie 31107 Carte
Bankstown 30572 Carte
Mill Park 30517 Carte
Gladstone 30489 Carte
Kwinana 30433 Carte
Lismore 30086 Carte
Mildura 30016 Carte
Preston 29925 Carte
Sunbury 29925 Carte
Hurstville 29822 Carte
Narre Warren South 28594 Carte
Noble Park 28377 Carte
Southport 28315 Carte
Kellyville 27971 Carte
Port Stephens 27531 Carte
Banora Point 27368 Carte
Doncaster East 27047 Carte
Croydon 26946 Carte
Geraldton 26872 Carte
Maroubra 26538 Carte
Coffs Harbour 26353 Carte
Mosman 26236 Carte
Richmond 26121 Carte
Narre Warren 25882 Carte
Randwick 25819 Carte
Strathfield 25813 Carte
Bundoora 25709 Carte
Alice Springs 25186 Carte
Quakers Hill 25017 Carte
Endeavour Hills 25000 Carte
Palmerston 25000 Carte
Coburg 24977 Carte
Dandenong 24919 Carte
Fremantle 24835 Carte
Ferntree Gully 24724 Carte
Campsie 24541 Carte
Kew 23876 Carte
Hampton Park 23767 Carte
Canning Vale 23289 Carte
Glen Iris 23270 Carte
Mount Gambier 23209 Carte
Marrickville 23161 Carte
Northcote 22920 Carte
Granville 22889 Carte
Mount Isa 22785 Carte
Keysborough 22700 Carte
Armidale 22673 Carte
Morphett Vale 22602 Carte
Dianella 22521 Carte
Forest Lake 22426 Carte
Mornington 22421 Carte
Thornlie 22265 Carte
Ashfield 22000 Carte
Traralgon 21960 Carte
Dandenong North 21910 Carte
Busselton 21898 Carte
Cabramatta 21783 Carte
Greystanes 21703 Carte
Tarneit 21690 Carte
Maryborough 21501 Carte
Caboolture 21478 Carte
Kirwan 21416 Carte
Langwarrin 21371 Carte
Carlingford 21364 Carte
Liverpool 21317 Carte
Caringbah 21283 Carte
Brighton 21257 Carte
Glenferrie 21177 Carte
Hawthorn 21177 Carte
Hawthorn South 21177 Carte
Goulburn 20940 Carte
Boronia 20825 Carte
Woodridge 20650 Carte
Booval 20540 Carte
Thomastown 20331 Carte
Cheltenham 20292 Carte
Punchbowl 20236 Carte
Prospect 20217 Carte
Greensborough 20214 Carte
Gawler 20006 Carte
Burnie 19972 Carte
Balwyn North 19968 Carte
Lalor 19873 Carte
Brunswick 19867 Carte
Hornsby 19863 Carte
St Clair 19837 Carte
Springvale 19771 Carte
Wheelers Hill 19753 Carte
Craigieburn 19728 Carte
Whyalla 19645 Carte
Glenroy 19644 Carte
Camberwell 19637 Carte
Malvern East 19593 Carte
Murray Bridge 19577 Carte
Echuca 19457 Carte
Devonport 19317 Carte
Roxburgh Park 19235 Carte
Glenmore Park 19200 Carte
Epping 18969 Carte
Ballajura 18952 Carte
Essendon 18852 Carte
Cherrybrook 18778 Carte
Altona Meadows 18746 Carte
Cranbourne 18622 Carte
Katoomba 18593 Carte
Surfers Paradise 18501 Carte
Parramatta 18448 Carte
Broken Hill 18430 Carte
Doncaster 18359 Carte
Eltham 18162 Carte
Fairfield 18081 Carte
Morayfield 18020 Carte
Engadine 17937 Carte
Eastwood 17865 Carte
Saint Kilda 17795 Carte
Highton 17793 Carte
Mulgrave 17647 Carte
Forster 17591 Carte
Wantirna South 17477 Carte
Dee Why 17463 Carte
Thornbury 17434 Carte
Wahroonga 17371 Carte
Frankston South 17360 Carte
Wyndham Vale 17304 Carte
Gosnells 17277 Carte
Mount Eliza 17248 Carte
Willetton 17243 Carte
Carrum Downs 17213 Carte
North Ryde 17208 Carte
Mount Martha 17087 Carte
Wangaratta 16845 Carte
Sunnybank Hills 16830 Carte
Cronulla 16754 Carte
Sunshine West 16743 Carte
Taree 16621 Carte
Earlwood 16564 Carte
Sunnybank 16442 Carte
South Grafton 16399 Carte
Cessnock 16393 Carte
Hillside 16326 Carte
Westmead 16309 Carte
Carnegie 16299 Carte
Nerang 16256 Carte
Narangba 16223 Carte
Deer Park 16204 Carte
Taylors Lakes 16095 Carte
Deception Bay 16090 Carte
Umina 16059 Carte
Seaford 16033 Carte
Burwood 16030 Carte
Yagoona 16003 Carte
West Pennant Hills 15967 Carte
Paralowie 15872 Carte
Lilydale 15649 Carte
Moe 15582 Carte
Clayton 15543 Carte
Lara 15520 Carte
Griffith 15455 Carte
Bracken Ridge 15355 Carte
Eight Mile Plains 15322 Carte
Parafield Gardens 15317 Carte
Prestons 15313 Carte
Buderim 15228 Carte
Brighton East 15167 Carte
Carindale 15135 Carte
Port Hedland 15044 Carte
Duncraig 15026 Carte
Pascoe Vale 15000 Carte
Rochedale South 14996 Carte
Coorparoo 14944 Carte
Meadow Heights 14843 Carte
Mitcham 14811 Carte
Casula 14696 Carte
Bossley Park 14585 Carte
Cranbourne North 14570 Carte
Caulfield North 14554 Carte
Lakemba 14468 Carte
Kingston 14371 Carte
Grovedale 14308 Carte
Horsham 14285 Carte
Bentleigh 14271 Carte
Ballina 14242 Carte
Kingsford 14232 Carte
Lidcombe 14161 Carte
Carlton 14104 Carte
Wantirna 13978 Carte
Manly 13949 Carte
Ingleburn 13902 Carte
Burleigh Waters 13868 Carte
Elwood 13785 Carte
Cleveland 13776 Carte
Victoria Point 13755 Carte
Yarraville 13747 Carte
Singleton 13665 Carte
Bongaree 13649 Carte
Raymond Terrace 13606 Carte
Mount Druitt 13582 Carte
Bacchus Marsh 13575 Carte
Newtown 13552 Carte
Moonee Ponds 13532 Carte
Palm Beach 13494 Carte
Ascot Vale 13475 Carte
Morwell 13399 Carte
Port Melbourne 13293 Carte
Yeppoon 13285 Carte
Keilor East 13259 Carte
Port Augusta 13257 Carte
Port Pirie 13206 Carte
Footscray 13203 Carte
Williamstown 13203 Carte
Sale 13186 Carte
Coogee 13179 Carte
Templestowe Lower 13152 Carte
Brunswick West 13148 Carte
Hawthorn East 13133 Carte
Surrey Hills 13133 Carte
Port Lincoln 13044 Carte
Doonside 13031 Carte
Concord 13008 Carte
Toongabbie 13003 Carte
Dulwich Hill 12981 Carte
Balwyn 12944 Carte
Miranda 12903 Carte
Toorak 12871 Carte
Beaumaris 12829 Carte
Port Kennedy 12816 Carte
Broome 12766 Carte
Fawkner 12596 Carte
Scarborough 12593 Carte
St Kilda East 12576 Carte
Inala 12568 Carte
Warwick 12562 Carte
Rosebud 12501 Carte
Hampton 12482 Carte
Como 12425 Carte
Ashwood 12420 Carte
Chadstone 12357 Carte
Marsfield 12347 Carte
Kiama 12286 Carte
Mayfield 12248 Carte
Leichhardt 12248 Carte
Springvale South 12184 Carte
Goonellabah 12137 Carte
Port Augusta West 12133 Carte
Geelong West 12121 Carte
Lavington 12032 Carte
Doreen 12000 Carte
Newport 11987 Carte
Greenvale 11969 Carte
Blackburn 11958 Carte
Burwood 11886 Carte
West Ryde 11867 Carte
Kingswood Park 11813 Carte
Penrith 11813 Carte
Varsity Lakes 11796 Carte
Donvale 11795 Carte
Muswellbrook 11791 Carte
Taylors Hill 11785 Carte
Bateau Bay 11759 Carte
North Melbourne 11755 Carte
Wynnum West 11745 Carte
Karratha 11728 Carte
Charlestown 11725 Carte
Wynnum 11719 Carte
Penshurst 11692 Carte
Mentone 11667 Carte
Paddington 11661 Carte
Caringbah South 11605 Carte
Clayton South 11600 Carte
Happy Valley 11531 Carte
Diamond Creek 11504 Carte
Redfern 11482 Carte
North Fitzroy 11473 Carte
Warnbro 11421 Carte
Vermont South 11416 Carte
Sandy Bay 11334 Carte
East Maitland 11310 Carte
South Perth 11301 Carte
Lithgow 11298 Carte
Bayswater 11240 Carte
Manly West 11195 Carte
Parkdale 11185 Carte
Caulfield South 11113 Carte
Gympie 11027 Carte
Bairnsdale 11005 Carte
Bowen 10983 Carte
Nunawading 10947 Carte
Samford Valley 10931 Carte
Wanneroo 10931 Carte
Mount Gravatt East 10891 Carte
Altona North 10886 Carte
Caroline Springs 10880 Carte
Bulleen 10868 Carte
Kensington 10847 Carte
Gladesville 10835 Carte
Menai 10781 Carte
Bondi Beach 10748 Carte
Wellington Point 10713 Carte
Mount Lawley 10703 Carte
Annerley 10664 Carte
Tewantin 10660 Carte
Box Hill North 10649 Carte
Sunshine North 10637 Carte
Yokine 10613 Carte
Batemans Bay 10557 Carte
Camp Hill 10533 Carte
Marangaroo 10519 Carte
Dapto 10478 Carte
Maylands 10447 Carte
Drummoyne 10385 Carte
Melton West 10381 Carte
Bondi 10373 Carte
Sydenham 10323 Carte
Keilor Downs 10307 Carte
Neutral Bay 10276 Carte
Highett 10263 Carte
West Footscray 10222 Carte
Nambour 10221 Carte
Rutherford 10182 Carte
Maribyrnong 10165 Carte
Hallam 10162 Carte
Hillarys 10160 Carte
Burwood East 10141 Carte
Blackburn South 10129 Carte
Darlinghurst 10128 Carte
Hamilton 10104 Carte
Dingley Village 10072 Carte
Glenorchy 10062 Carte
Forest Hill 10052 Carte
Kilsyth 10043 Carte
Parkes 10026 Carte
Nedlands 10020 Carte
Moranbah 10000 Carte
Broadmeadows 9985 Carte
Grafton 9955 Carte
Altona 9918 Carte
Vermont 9902 Carte
Dalby 9847 Carte