Liste de cités in Austria secun population

De Wikipedia
Saltar por navigation Saltar por sercha

Li sequent tabelle monstra li cités in Austria secun lor population.

Nómine Population in 2021 Location
Vienna 1691468 Carte
Graz 222326 Carte
Linz 204846 Carte
Favoriten 201882 Carte
Donaustadt 187007 Carte
Floridsdorf 162779 Carte
Salzburg 153377 Carte
Innsbruck 132493 Carte
Ottakring 104627 Carte
Simmering 101420 Carte
Meidling 97624 Carte
Klagenfurt 90610 Carte
Villach 58882 Carte
Hernals 57546 Carte
Hietzing 54265 Carte
Dornbirn 49278 Carte
Wiener Neustadt 44820 Carte
Steyr 38331 Carte
Hoetting 35043 Carte
Feldkirch 33420 Carte
Jakomini 32912 Carte
Pradl 32588 Carte
Lend 31147 Carte
Bregenz 29471 Carte
Gries 29363 Carte
Baden 26286 Carte
Geidorf 24767 Carte
Weinzierl bei Krems 24092 Carte
Lustenau 22821 Carte
Sankt Pölten 21911 Carte
Mödling 20555 Carte
Eggenberg 20511 Carte
Sankt Peter 20320 Carte
Sankt Martin 20000 Carte
Andritz 19020 Carte
Wilten 18142 Carte
Wels 16857 Carte
Innere Stadt 16450 Carte
Hohenems 16317 Carte
Stockerau 16292 Carte
Strassgang 16268 Carte
Sankt Leonhard 15853 Carte
Wetzelsdorf 15687 Carte
Klosterneuburg 15614 Carte
Amstetten 15559 Carte
Telfs 15229 Carte
Sankt Peter 15187 Carte
Perchtoldsdorf 15047 Carte
Krems an der Donau 14473 Carte
Liebenau 14447 Carte
Wörgl 13811 Carte
Schwaz 13728 Carte
Bludenz 13534 Carte
Hard 13495 Carte
Hall in Tirol 13334 Carte
Gmunden 13191 Carte
Korneuburg 12986 Carte
Spittal an der Drau 12880 Carte
Tulln 12421 Carte
Schwechat 12351 Carte
Waltendorf 11960 Carte
Ried im Innkreis 11903 Carte
Brunn am Gebirge 11864 Carte
Rankweil 11855 Carte
Lienz 11572 Carte
Knittelfeld 11521 Carte
Götzis 11473 Carte
Neunkirchen 11461 Carte
Gänserndorf 11404 Carte
Annabichl 11374 Carte
Traun 11267 Carte
Goesting 11255 Carte
Arzl 11082 Carte
Sankt Veit an der Glan 10841 Carte
Imst 10504 Carte
Lauterach 10267 Carte
Strasshof an der Nordbahn 10009 Carte
Laakirchen 9861 Carte
Kufstein 9848 Carte
Enns 9812 Carte
Purkersdorf 9701 Carte
Mariatrost 9631 Carte
Gerasdorf bei Wien 9442 Carte
Sankt Johann in Tirol 9428 Carte
Viktring 9407 Carte
Wiener Neudorf 9405 Carte
Voitsberg 9403 Carte
Sankt Valentin 9340 Carte
Weiz 9221 Carte
Eisenstadt 9217 Carte
Rum 9190 Carte
Guntramsdorf 9179 Carte
Bruck an der Mur 9093 Carte
Neu-Guntramsdorf 9071 Carte
Berndorf 9064 Carte
Attnang-Puchheim 8908 Carte
Maria Enzersdorf 8829 Carte
Saalfelden am Steinernen Meer 8688 Carte
Deutsch-Wagram 8651 Carte
Puntigam 8647 Carte
Leibnitz 8533 Carte
Judenburg 8481 Carte
Wolfurt 8446 Carte
Deutschlandsberg 8429 Carte
Villacher Vorstadt 8421 Carte
Finkenstein am Faaker See 8406 Carte
Marchtrenk 8394 Carte
Kitzbühl 8272 Carte
Leoben 8264 Carte
Neusiedl am See 8235 Carte
Villach-Innere Stadt 8189 Carte
Zirl 8162 Carte
Langenzersdorf 8137 Carte
Höchst 7995 Carte
Wattens 7881 Carte
Seiersberg 7728 Carte
Trofaiach 7728 Carte
Landeck 7725 Carte
Zell am See 7619 Carte
Vorchdorf 7475 Carte
Bad Vöslau 7469 Carte
Bischofshofen 7457 Carte
Sankt Ruprecht 7442 Carte
Haid 7424 Carte
Kottingbrunn 7417 Carte
Freistadt 7397 Carte
Ternitz 7378 Carte
Oberwart 7288 Carte
Hallein 7208 Carte
Jenbach 7120 Carte
Absam 7112 Carte
Vösendorf 6990 Carte
Sankt Martin 6984 Carte
Bruck an der Leitha 6882 Carte
Hollabrunn 6882 Carte
Gratkorn 6806 Carte
Völs 6738 Carte
Reutte 6704 Carte
Altach 6624 Carte
Gross-Enzersdorf 6616 Carte
Traiskirchen 6608 Carte
Liezen 6587 Carte
Kremsmuenster 6585 Carte
Mattersburg 6577 Carte
Hainburg an der Donau 6570 Carte
Auen 6563 Carte
Wilhelmsburg 6557 Carte
Mattighofen 6524 Carte
Hafendorf 6506 Carte
Gallneukirchen 6492 Carte
Mistelbach 6463 Carte
Frastanz 6434 Carte
Gleisdorf 6418 Carte
Spratzern 6376 Carte
Hoerbranz 6346 Carte
Fürstenfeld 6327 Carte
Neuhofen an der Krems 6269 Carte
Pressbaum 6237 Carte
Lichtenegg 6163 Carte
Mürzzuschlag 5975 Carte
Kirchbichl 5855 Carte
Micheldorf in Oberösterreich 5854 Carte
Breitenfurt bei Wien 5853 Carte
Ries 5819 Carte
Perg 5812 Carte
Oberndorf bei Salzburg 5794 Carte
Kirchenviertel 5791 Carte
Amras 5771 Carte
Wimpassing 5748 Carte
Lochau 5747 Carte
Hart 5610 Carte
Deuchendorf 5507 Carte
Horn 5494 Carte
Judendorf 5475 Carte
Völkendorf 5474 Carte
Pinkafeld 5438 Carte
Mühlau 5435 Carte
Neuzeug 5346 Carte
Himberg 5331 Carte
Wölfnitz 5316 Carte
Bad Hall 5296 Carte
Haag 5273 Carte
Lind 5252 Carte
Kirchberg in Tirol 5245 Carte
Ebreichsdorf 5236 Carte
Kindberg 5197 Carte
Kalsdorf bei Graz 5171 Carte
Axams 5130 Carte
Oberhaid 5100 Carte
Leopoldsdorf 5078 Carte
Sollenau 5038 Carte