Liste de cités in Azerbaidjan secun population

De Wikipedia
Saltar por navigation Saltar por sercha

Li sequent tabelle monstra li cités in Azerbaidjan secun lor population.

Nómine Population in 2021 Location
Baku 1116513 Carte
Ganja 313300 Carte
Sumqayit 265150 Carte
Lankaran 240300 Carte
Mingelchaur 95453 Carte
Saatli 87000 Carte
Qaracuxur 72989 Carte
Sirvan 70220 Carte
Bakixanov 66686 Carte
Nakhchivan 64754 Carte
Sheki 63000 Carte
Yevlakh 59036 Carte
Xankandi 53100 Carte
Bilajari 42194 Carte
Mastaga 40092 Carte
Agdam 39451 Carte
Khirdalan 37949 Carte
Barda 37372 Carte
Xacmaz 37175 Carte
Salyan 36555 Carte
Hovsan 36293 Carte
Jalilabad 36259 Carte
Shamkhor 35421 Carte
Geoktschai 35348 Carte
Agdzhabedy 34989 Carte
Imishli 34178 Carte
Lokbatan 30694 Carte
Shamakhi 29403 Carte
Sabirabad 28075 Carte
Amirdzhan 26798 Carte
Fizuli 26765 Carte
Buzovna 24795 Carte
Biny Selo 24596 Carte
Agdas 23528 Carte
Divichibazar 23248 Carte
Haciqabul 23102 Carte
Quba 22405 Carte
Zabrat 21396 Carte
Sabuncu 20996 Carte
Kyurdarmir 19088 Carte
Haci Zeynalabdin 19019 Carte
Qazax 18903 Carte
Shushi 18662 Carte
Neftcala 18661 Carte
Zaqatala 18277 Carte
Terter 18185 Carte
Yelenendorf 17816 Carte
Ahmadbayli 17242 Carte
Aghsu 17209 Carte
Yeni Suraxani 16127 Carte
Qusar 16022 Carte
Ujar 15741 Carte
Beylagan 15599 Carte
Mardakan 15267 Carte
Astara 15190 Carte
Binagadi 14012 Carte
Xudat 13625 Carte
Ismayilli 13610 Carte
Pirallahi 13435 Carte
Qobustan 13398 Carte
Prishibinskoye 13340 Carte
Tovuz 12626 Carte
Aghstafa 12542 Carte
Qax 11992 Carte
Qutqashen 11867 Carte
Badamdar 11398 Carte
Balakhani 10863 Carte
Culfa 10820 Carte
Zardob 10612 Carte
Saray 10173 Carte
Martakert 10167 Carte
Zyrya 10099 Carte
Yukhary-Dashkesan 9900 Carte
Ordubad 9781 Carte
Turkan 9699 Carte
Masally 9604 Carte
Belokany 9182 Carte
Aliabad 9103 Carte
Bilajer 8983 Carte
Ramana 8855 Carte
Kyadabek 8657 Carte
Corat 8624 Carte
Yayci 8500 Carte
Kerbakhiar 8400 Carte
Jebrail 8396 Carte
Cahri 8200 Carte
Nardaran 7700 Carte
Zangilan 7483 Carte
Dzagam 7442 Carte
Qobu 7377 Carte
Goranboy 7333 Carte
Sharur City 7100 Carte
Lerik 7094 Carte
Severo-Vostotchnyi Bank 7075 Carte
Naftalan 7045 Carte
Qubadli 6890 Carte
Aran 6724 Carte
Oguz 6600 Carte
Cinarli 6508 Carte
Mincivan 6353 Carte
Qizilhacili 6330 Carte
Samux 6013 Carte
Dunyamalilar 5968 Carte
Boradigah 5904 Carte
Xocali 5810 Carte
Ceyranbatan 5684 Carte
Avsar 5600 Carte
Qarayeri 5565 Carte
Khodzhi-Gasan 5089 Carte
Novyy Karanlug 5079 Carte
Yardimli 4004 Carte
Qobustan 3754 Carte
Lacin 2300 Carte
Khyzy 1024 Carte
Kyzyl-Burun 3 Carte