Liste de cités in Bosnia e Herzegovina secun population

De Wikipedia
Saltar por navigation Saltar por sercha

Li sequent tabelle monstra li cités in Bosnia e Herzegovina secun lor population.

Nómine Population in 2021 Location
Sarajevo 696731 Carte
Banja Luka 221106 Carte
Zenica 164423 Carte
Tuzla 142486 Carte
Mostar 104518 Carte
Bihac 75641 Carte
Bugojno 41378 Carte
Brcko 38968 Carte
Bijeljina 37692 Carte
Prijedor 36347 Carte
Trebinje 33178 Carte
Travnik 31127 Carte
Doboj 27235 Carte
Cazin 21741 Carte
Velika Kladusa 19330 Carte
Visoko 17890 Carte
Gorazde 17650 Carte
Konjic 15950 Carte
Gracanica 15758 Carte
Gradacac 15659 Carte
Bosanska Krupa 15193 Carte
Mrkonjic Grad 14737 Carte
Foca 14615 Carte
Zavidovici 14380 Carte
Zivinice 13641 Carte
Sanski Most 13551 Carte
Gradiska 13346 Carte
Bileca 13257 Carte
Kakanj 12406 Carte
Livno 11748 Carte
Odzak 11621 Carte
Stijena 10844 Carte
Sipovo 10738 Carte
Prozor 10349 Carte
Novi Travnik 10006 Carte
Ljubuski 9987 Carte
Kozarska Dubica 9959 Carte
Derventa 9773 Carte
Jajce 9763 Carte
Todorovo 9560 Carte
Siroki Brijeg 9370 Carte
Brod 9249 Carte
Novi Grad 8920 Carte
Sokolac 8842 Carte
Mionica 8701 Carte
Zepce 8502 Carte
Kiseljak 8475 Carte
Potoci 8312 Carte
Fojnica 8244 Carte
Milici 8210 Carte
Vogosca 8180 Carte
Vitez 8140 Carte
Zvornik 8026 Carte
Donji Vakuf 7955 Carte
Capljina 7923 Carte
Tomislavgrad 7737 Carte
Stolac 7733 Carte
Trn 7553 Carte
Tesanj 7550 Carte
Pale 7458 Carte
Maglaj 7399 Carte
Srbac 7380 Carte
Nevesinje 7313 Carte
Divicani 7251 Carte
Kljuc 7245 Carte
Buzim 7229 Carte
Banovici 7211 Carte
Vares 7193 Carte
Hadzici 7173 Carte
Prnjavor 7099 Carte
Gornji Vakuf 7014 Carte
Knezevo 6866 Carte
Vrnograc 6860 Carte
Kladanj 6783 Carte
Srebrenik 6723 Carte
Celinac 6670 Carte
Podzvizd 6665 Carte
Trzacka Rastela 6617 Carte
Otoka 6595 Carte
Tojsici 6587 Carte
Varoska Rijeka 6573 Carte
Pecigrad 6514 Carte
Omarska 6466 Carte
Laktasi 6464 Carte
Gromiljak 6457 Carte
Kovaci 6410 Carte
Teslic 6405 Carte
Sekovici 6315 Carte
Jablanica 6209 Carte
Visegrad 6087 Carte
Mala Kladusa 6033 Carte
Kalenderovci Donji 5890 Carte
Ilijas 5855 Carte
Gostovici 5802 Carte
Podhum 5801 Carte
Crnici 5789 Carte
Zeljezno Polje 5783 Carte
Citluk 5718 Carte
Blatnica 5676 Carte
Tesanjka 5666 Carte
Sanica 5666 Carte
Bosansko Grahovo 5643 Carte
Orahovica Donja 5612 Carte
Donja Mahala 5565 Carte
Janja 5544 Carte
Ostrozac 5456 Carte
Mejdan - Obilicevo 5400 Carte
Jelah 5291 Carte
Coralici 5223 Carte
Rodoc 5159 Carte
Velika Obarska 5142 Carte
Kotor Varos 5068 Carte
Mahala 5062 Carte
Kacuni 5042 Carte
Sturlic 5014 Carte