Liste de cités in Germania secun population

De Wikipedia
Saltar por navigation Saltar por sercha

Li sequent tabelle monstra li cités in Germania secun lor population.

Nómine Population in 2021
Berlin 3,426,354
Hamburg 1,739,117
München 1,260,391
Köln 963,395
Frankfurt am Main 650,000
Essen 593,085
Stuttgart 589,793
Dortmund 588,462
Düsseldorf 573,057
Bremen 546,501
Hannover 515,140
Leipzig 504,971
Duisburg 504,358
Nürnberg 499,237
Dresden 486,854
Wandsbek 411,422
Bochum 385,729
Bochum-Hordel 380,000
Wuppertal 360,797
Bielefeld 331,906
Bonn 313,125
Mannheim 307,960
Marienthal 287,101
Karlsruhe 283,799
Hamburg-Nord 280,000
Wiesbaden 272,432
Münster 270,184
Gelsenkirchen 270,028
Aachen 265,208
Moenchengladbach 261,742
Augsburg 259,196
Eimsbuettel 251,907
Altona 250,192
Chemnitz 247,220
Braunschweig 244,715
Krefeld 237,984
Halle (Saale) 234,107
Hamburg-Mitte 233,144
Kiel 232,758
Magdeburg 229,826
Neue Neustadt 226,851
Oberhausen 219,176
Freiburg 215,966
Luebeck 212,207
Erfurt 203,254
Harburg 202,571
Hagen 198,972
Rostock 198,293
Kassel 194,501
Hamm 185,327
Mainz 184,997
Saarbrücken 181,227
Herne 172,108
Muelheim 171,000
Berlin-Neukölln 167,248
Osnabrueck 166,462
Solingen 164,359
Ludwigshafen am Rhein 163,196
Leverkusen 162,738
Oldenburg 159,218
Neuss 152,457
Prenzlauer Berg Bezirk 148,878
Berlin-Kreuzberg 147,532
Potsdam 145,292
Heidelberg 143,345
Paderborn 142,161
Darmstadt 140,385
Wuerzburg 133,731
Regensburg 129,151
Wolfsburg 123,064
Recklinghausen 122,438
Goettingen 122,149
Heilbronn 120,733
Ingolstadt 120,658
Ulm 120,451
Bottrop 119,909
Charlottenburg Bezirk 119,857
Bergedorf 119,665
Pforzheim 119,313
Offenbach 119,192
Friedrichshain Bezirk 117,829
Bremerhaven 117,446
Remscheid 117,118
Berlin Schoeneberg 116,286
Schoneberg Bezirk 115,976
Nippes 113,487
Reutlingen 112,627
Furth 112,025
Moers 107,816
Koblenz 107,319
Siegen 107,242
Bergisch Gladbach 106,184
Jena 104,712
Gera 104,659
Marzahn 103,768
Hildesheim 103,052
Erlangen 102,675
Witten 101,247
Salzgitter 101,079
Trier 100,129
Zwickau 98,796
Kaiserslautern 98,732
Iserlohn 97,910
Schwerin 96,641
Guetersloh 96,180
Wilmersdorf Bezirk 94,113
Dueren 93,440
Esslingen 92,390
Ratingen 91,606
Marl 91,398
Luenen 91,009
Hanau am Main 88,648
Velbert 87,669
Ludwigsburg 87,603
Flensburg 85,838
Gesundbrunnen 84,789
Cottbus 84,754
Wilhelmshaven 84,393
Tuebingen 83,416
Minden 82,879
Villingen-Schwenningen 81,770
Konstanz 81,275
Mitte 81,205
Worms 81,099
Lichterfelde 80,149
Dorsten 79,981
Luedenscheid 79,386
Marburg an der Lahn 78,895
Neumuenster 78,383
Wedding Bezirk 78,290
Castrop-Rauxel 77,924
Bogenhausen 77,542
Dessau 77,315
Gladbeck 76,940
Arnsberg 76,612
Rheine 76,491
Viersen 76,153
Delmenhorst 75,893
Reinickendorf 75,414
Bayreuth 75,061
Hellersdorf 74,847
Troisdorf 74,749
Giessen 74,411
Bocholt 73,943
Detmold 73,680
Steglitz Bezirk 72,464
Norderstedt 71,439
Lueneburg 71,260
Celle 71,010
Moabit 70,911
Dinslaken 70,573
Bamberg 70,047
Aschaffenburg 68,551
Neubrandenburg 68,082
Lippstadt 67,219
Aalen 67,085
Neuwied 66,805
Unna 66,734
Plauen 66,412
Herten 65,306
Herford 64,879
Grevenbroich 64,779
Weimar 64,727
Kerpen 64,226
Fulda 63,760
Dormagen 63,582
Bergheim 63,558
Garbsen 63,355
Wesel 61,685
Kempten (Allgaeu) 61,399
Schwabisch Gmund 61,338
Sindelfingen 61,311
Landshut 60,488
Rosenheim 60,167
Kopenick Bezirk 60,128
Brandenburg an der Havel 59,826
Ruesselsheim 59,730
Berlin Koepenick 59,561
Langenfeld 59,378
Offenburg 59,238
Stralsund 58,976
Stolberg 58,874
Hameln 58,666
Zehlendorf Bezirk 58,469
Menden 58,451
Friedrichshafen 58,403
Goeppingen 58,040
Goerlitz 57,751
Pankow 57,113
Hattingen 56,866
Tempelhof Bezirk 56,669
Hilden 56,565
Sankt Augustin 56,094
Eschweiler 55,778
Ahlen 55,280
Bad Salzuflen 54,899
Euskirchen 54,889
Meerbusch 54,826
Wolfenbuettel 54,740
Huerth 54,678
Baden-Baden 54,239
Schweinfurt 54,012
Neustadt 53,984
Pulheim 53,762
Neu-Hohenschoenhausen 53,374
Gummersbach 53,131
Waiblingen 52,945
Nordhorn 52,803
Greifswald 52,731
Cuxhaven 52,677
Wetzlar 52,656
Bergkamen 52,329
Bad Homburg vor der Hoehe 51,859
Willich 51,843
Frankfurt (Oder) 51,691
Emden 51,526
Neu-Ulm 51,389
Lingen 51,310
Winterhude 51,297
Erftstadt 51,207
Neubrueck 51,109
Ibbenbueren 50,577
Passau 50,560
Langenhagen 50,439
Schwerte 50,399
Speyer 50,343
Heidenheim an der Brenz 50,067
Berlin Treptow 50,000
Peine 49,953
Mariendorf 49,917
Neunkirchen 49,843
Bad Oeynhausen 49,513
Lichtenrade 49,489
Hof 49,239
Friedrichsfelde 49,109
Kleve 49,072
Ravensburg 48,825
Frechen 48,733
Elmshorn 48,703
Bornheim 48,523
Soest 48,037
Rastatt 47,906
Erkrath 47,815
Weissensee 47,693
Stuttgart-Ost 47,500
Duelmen 47,495
Frankenthal 47,438
Herzogenrath 47,381
Loerrach 47,002
Albstadt 46,664
Gotha 46,615
Melle 46,514
Alsdorf 46,340
Boeblingen 46,282
Gronau 46,161
Rheda-Wiedenbrueck 46,123
Neustadt am Ruebenberge 45,942
Kamen 45,927
Leonberg 45,711
Singen 45,696
Stade 45,634
Hennef 45,409
Buende 45,403
Meiderich 45,297
Wismar 45,255
Amberg 44,737
Erkelenz 44,650
Homburg 44,607
Straubing 44,580
Halle Neustadt 44,515
Bruehl 44,137
Fellbach 43,935
Lehrte 43,920
Nordhausen 43,912
Lahr 43,863
Eisenach 43,846
Hoyerswerda 43,681
Freiberg 43,670
Pirmasens 43,582
Goslar 43,560
Filderstadt 43,550
Suhl 43,509
Weinheim 43,325
Rodgau 43,315
Bad Kreuznach 43,213
Monheim am Rhein 43,038
Gifhorn 43,000
Bruchsal 42,785
Rottenburg 42,721
Alt-Hohenschoenhausen 42,609
Freising 42,570
Staaken 42,566
Weiden 42,550
Kaufbeuren 42,505
Oberursel 42,448
Nettetal 42,417
Kaarst 42,112
Wunstorf 42,080
Eberswalde 41,980
Bautzen 41,972
Lemgo 41,943
Coburg 41,901
Bietigheim-Bissingen 41,769
Muelheim 41,711
Landau in der Pfalz 41,612
Heinsberg 41,505
Seevetal 41,266
Lankwitz 41,242
Koenigswinter 41,164
Memmingen 41,135
Voelklingen 41,132
Borken 40,876
Berlin-Rudow 40,802
Oranienburg 40,793
Pinneberg 40,577
Dreieich 40,367
Pirna 40,322
Aurich 40,319
Barmbek-Nord 40,261
Nurtingen 40,210
Kirchheim unter Teck 40,206
Laatzen 40,038
Hueckelhoven 39,828
Dachau 39,740
Halberstadt 39,729
Schorndorf 39,697
Neumarkt in der Oberpfalz 39,557
Mettmann 39,550
Löhne 39,521
Kamp-Lintfort 39,490
Berlin-Britz 39,488
Bensheim 39,439
Siegburg 39,135
Gallus 39,130
Freital 39,027
Ettlingen 38,942
Voerde 38,759
Warendorf 38,707
Sankt Ingbert 38,697
Altenburg 38,568
Schwabach 38,554
München-Westend 38,501
Buckow 38,474
Saarlouis 38,333
Maintal 38,313
Buxtehude 38,192
Ahaus 38,165
Mühlhausen 38,108
Schwedt (Oder) 38,001
Neustadt/Sued 37,939
Beckum 37,814
Haltern 37,788
Hofheim am Taunus 37,750
Stendal 37,722
Wilhelmstadt 37,624
Hemer 37,502
Falkensee 37,468
Buchholz in der Nordheide 37,404
Riesa 37,156
Würselen 37,074
Germering 36,834
Wermelskirchen 36,816
Leinfelden-Echterdingen 36,672
Cösfeld 36,631
Schwäbisch Hall 36,543
Niederkassel 36,480
Porta Westfalica 36,364
Datteln 36,338
Kempen 36,312
Lage 36,097
Lurup 36,053
Berlin-Gropiusstadt 36,052
Backnang 35,778
Falkenhagener Feld 35,742
München-Pasing 35,728
Wesseling 35,665
Emsdetten 35,582
Langen 35,416
Neu Isenburg 35,293
Berlin-Markisches Viertel 35,230
Zweibrücken 35,221
Sinsheim 35,219
Greven 35,080
Uelzen 34,996
Bernau bei Berlin 34,866
Tuttlingen 34,847
Merseburg 34,780
Steinfurt 34,601
Berlin-Spandau 34,506
Wernigerode 34,463
Balingen 34,414
Schönebeck 34,301
Berlin-Tegel 34,287
Meppen 34,198
Papenburg 34,117
Geldern 34,013
Kehl 34,009
Vegesack 34,000
Juelich 33,911
Leer 33,886